03/28/13 21:09
(http://ivo.bg/)

Сидеров над всичко

На улица „Цар Асен” в София може да се види голям надпис в превод от немски език на вратата на офис на партия „Атака”: „България над всичко”.

Тази аналогия с нацизма и с лозунга на германските националсоциалисти „Германия над всичко” явно се смята тук за легитимна.

Защото беше възприето за легитимно легитимирането на самата „Атака” като партия, прекопирала названието си от органа на Гьобелс в нацистка Германия„Der Angriff” ( атака).

По същата причина днес вождът на тази партия Сидеров атакува входа на Министерския съвет.

Пак по тази логика Сидеров безнаказано блъска и дърпа за реверите държавен охранител на правителствената сграда, чупейки дръжката на вратата и стойки пред телевизионните камери.

Съвсем в същия дух геносе Сидеров наруга премиера Райков, наричайки го „простак”.

Размина му се отговорността за стрелбата на магистрала Тракия, както и хулиганското му поведение на борда на германските авиолинии „Луфтханза”.

След всички тези поощрения не обвинявам него, а онези, които му позволяват да разиграва националсоциалистическия си агресивен фарс.

Да сте чували обаче от всичко това да се възмутят другарите и другарки борци срещу фашизма?

Няма и да чуете. Те са си другари по оръжие по русофилска линия.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване