03/30/13 02:30
(http://socialevo.net/)

Newsfeeder – най-креативните публикации на търговски марки във Facebook

Untitled

Newsfeeder - най-креативните публикации на търговски марки във Facebook

Виновниците за днешната статия са The One Club, организация с нестопанска цел, която съществува, за да насърчава върхови постижения в рекламата и дизайна във всичките му форми. Същата организация, която спонсорира престижните One Show Awards, тази седмица представи Newsfeeder.com – уеб сайт, който ще показва най-креативните публикации на търговски марки във Facebook. Newsfeeder предоставя възможност да потърсите творчески проекти, публикувани във Facebook Pages, а след това ги сортира в няколко категории, включващи агенция, марка, най-нови проекти, най-коментирани, най-харесвани и най-споделяни. Създаден от The One Club със стратегическото партньорство и техническата помощ на Facebook Studio, целта на Newsfeeder е да подчертае най-добрата работа на тези,  които влияят в тази сравнително нова, но впечатляваща медия. Newsfeeder също така е и форум за креативни професионалисти, които могат да видят и да коментират най-добрите проекти, споделяни в най-голямата сцена от социалните медии.

Newsfeeder подпомага нарастващото влияние на Facebook публикациите в страниците на различните търговски марки и паралелно с това оказва влияние върху творческата общност. Много от най-известните имена в областта на криейтива участват, включително Ted Royer, изпълнителен творчески директор на Droga5, Rob Reilly, главен творчески директор на CP + B, Nick Law, международен главен творчески директор в R/GA, и още много други.

И в случай че все още се съмнявате в уникалността на Newsfeeder, ви приканваме да го посетите още сега. Възползвайте се максимално от миговете на вдъхновение, защото те са онази движеща сила, която прави светa по-красив 

снимки: Newsfeeder 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване