03/30/13 09:12
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

за слуха според който съм изтъргувала детето си


сега, сутринта, благородството ми ме напусна. полагам голямо усилие да не псувам и мразя всеобщата идиотия и липса на всякакво чувство какво е позволено и какво не, на всякакво ниво, особено в "моите" среди, средите родили този слух. твърде много хора, твърде много интелектуалци, са не по-малко изтрещели и не по-малко ограничени от най-простия българин. думата "интелектуалци" тук е загубила всякаква стойност. за да си такъв не е достатъчно да си начетен, но не е моя работа да давам оценки. мога да се помоля на бог да ми даде сили да забравя, това е единственото, което мога да направя за хората, които ме подозират, че съм направила сделка с детето си. че съм продала радина на въло радев. 
от 8 годишна възраст отгледах радина сама, без ничия помощ. преди това дядовците и бабите помагаха, след това, в америка, бяхме оставени сами на себе си. не съм и искала пари от никой. исках само да се махна от гнусната среда в която живеех и в която не исках радина да расте. същата среда, която сега продължава да нищи дали въло не ми е платил за да я родя. не очаквах, че 30 години по-късно това ще продължава да ви занимава, отрепки нещастни. погнусете се от себе си, друг съвет нямам за вас.

"жълто" ли е да отговарям на подобни неща? не, жълто, от най-гадното и злонамерено,  е да се измислят подобни версии за живота ми, и да бъдат разпространявани, и да продължават да бъдат тема на разговор. 
ако не вярвате на мен, питайте дъщеря ми, питайте и баба й, жени радева. попитайте ги "дали въло радев ми е платил за да родя радина":).
помияри винаги ще има, а аз имам задължението да кажа веднъж истината публично, тук, а после да оставя помиярите да я подмятат като отдавна изглозган кокал. 
Публикувана на 03/30/13 09:12 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/03/blog-post_30.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване