04/01/13 05:00
(http://socialevo.net/)

Спечели билет за Social Me Workshop със SocialEvo!

Desktop1

Спечели билет за Social Me Workshop със SocialEvo!

Уникална възможност за читателите на SocialEvo! По повод юбилейното 10-о издание на Social Me Workshop SocialEvo ще има удоволствието да зарадва един свой читател с билет за събитието! Както вече ви информирахме, темата на workshop-а тази година е „Нови тенденции в социалните медии за 2013”. Самият той ще се проведе на 6 април 2013 година в СТЦ “Интерпред”, зала “София.

За да се включите в играта “Социално предизвикателство от Social Me и SocialEvo”, първо е необходимо да се запознаете с Общите правила на играта и да ги приемете. След това публикувайте отговорите си на нашите 3 въпроса и ги напишете като коментар към тази статия, на стената на нашата Facebook страница, като коментар в Twitter или на нашия профил в Google+. Трябва да публикувате отговорите си само веднъж, само на една платформа от своя реален профил. А ето ги и въпросите:

  1. Кое поред издание на Workshop-a на Social Me ще се проведе на 6 април 2013 г.?
  2. Коя (или кои) от темите, които ще бъдат представени на семинара, представлява най-голям интерес за теб?
  3. Какво е за теб уникалното предимство на социалните мрежи пред всички останали комуникационни канали?

 

Изпращайте отговорите си до 18:00 часа на 04.04.2013 г. На 05.04.2013 г. ще се свържем с избрания на случаен принцип печеливш. След като получим неговото потвърждение, ще го обявим официално със статия в http://socialevo.net/. Късметлията ще получи наградата си на мястото на workshop-а непосредствено преди неговото начало.

Не се колебайте да участвате! Неслучайно Бисер Вълов каза: „Елате на юбилейното издание на Social Me Workshop, което ще имам честта да открия. Причината е много проста – девет пъти досега си е струвало!” .

Желаем късмет на всички!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване