04/02/13 03:20
(http://socialevo.net/)

Feedly вече е версия 14 и става все по-добър

_DSC3015

Feedly вече е версия 14 и става все по-добър

Feedly обявиха версия 14 на своето мобилно приложение за iOS и Android. Тя внася доста благинки по отношение на функционалността. Една от най-хубавите е например възможността да изберем любим инструмент за запазване на съдържание за разглеждане впоследствие (Pocket, самия Feedly или Instapaper), както и за споделяне (Facebook, Twitter, G+, Email, Buffer или през браузъра).

Както Feedly споделят в блога си, откакто стана ясно, че дните на Google Reader са преброени, броят на ползвателите на тяхната услуга е нараснал с 3 000 000. Бързо се справиха с резкия скок в натовареността и сега вече са се фокусирали върху възможностите на приложението. Нещо такова, под някаква форма, имаше и в Google Reader – социалният елемент. Само че докато там научавахме за нови интересни неща от хората, които следвахме, във Feedly всичко, което добавяме, четем и категоризираме, помага за по-доброто опознаване на това съдържание. И алгоритмите зад Feedly почват да ни препоръчват източници – интересни, нови, четени, по дадена тема…

Feedly определено ми харесва. Заедно с Flipboard и Google Currents заема първия екран с приложения на смартфона. А Google Reader не съм отварял от онзи ден, в който разбрах, че след 3 месеца няма да го има. Всъщност от момента, в който почнах отново да ползвам Feedly. Сваляйте :)

Снимки: Иван Ралчев

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване