04/08/13 03:00
(http://socialevo.net/)

Perrier – мост между дигиталното и реалното

Perrier - мост между дигиталното и реалното

Perrier - мост между дигиталното и реалното

Днес ще ви представим един нагледен пример за това как дигиталният и реалният свят могат да бъдат пресъздадени онлайн. Компанията, дръзнала да се опита да осъществи това начинание, е небезизвестната марка за минерална вода Perrier. Perrier е синоним за лукс, стил и класа. Все пак чрез онлайн платформата Perrier Secret Place всеки един от нас би могъл да се докосне до подобно изживяване.

http://www.youtube.com/watch?v=YVNLL98ExZU

Брандът, който е известен по целия свят със своя неповторим и изтънчен имидж, е създал онлайн платформа, чрез която потребителите стават част от тайно общество от висшата класа. Включвайки реални личности, изживяването се превръща в нещо уникално, а вие имате чувството, че сте именно на мястото, където се случва тузарското парти. Разголени манекенки, изискани дами и истински обаятелни джентълмени са само част от това, което ще срещнете в елитното общество на Perrier Secret Place. Оставяме ви сами да осъзнаете до каква степен този бранд е синхронизирал реалното, дигиталното и личния имидж, който гради от началото на своето съществуване.

Кликни на картинката, за да отидеш направо в света на Perrier Secret Place:

Perrier Secret Place

Снимка: Perrier Secret Place 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване