04/10/13 02:23
(http://socialevo.net/)

Тumblr получи ъпдейт за Android OS

T logo
Тumblr получи ъпдейт за Android OS
 
Тumblr постепенно се превърна в една от най-бързо развиващите се платформи в интернет, а само преди няколко седмици разбрахме, че в нея се помещават над 100 млн. блога. Вече в Google Play има нова версия на мобилното приложение. Ключовата му функция е подобреният Holo интерфейс, който е проектиран, за да улесни значително управлението на профилите ни. В горната част е поставена лентата за навигация, а самите публикации вече се показват като подредени в мозайка изображения. Tumblr са добавили и множество допълнителни анимации в приложението.
 
home
 
Вече ще можем и много по-лесно да превключваме между различните раздели, а новата версия също така е оптимизирана и за големите дисплеи на популярните таблети. Всички опции за редактиране на публикациите са локализирани в малък Menu бутон в долната дясна част на екрана. Ако искате сами да изпробвате обновеното приложение, можете да го изтеглите оттук, a интересното е, че този път версията за Android излиза преди тази за iOS.
 
home2
Снимки: Google Play
 
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване