04/12/13 02:32
(http://socialevo.net/)

Facebook си върна General Motors като рекламодател

Facebook си върна General Motors като рекламодател

Facebook си върна General Motors като рекламодател

Facebook си спечели обратно General Motors като клиент рекламодател година след като корпорацията обяви, че повече няма да ползва платената реклама в най-голямата социална мрежа. В периода, в който GM не рекламираше във Facebook, се възползваше от безплатните възможности на Facebook.

Тест рекламите във Facebook ще промотират компактния автомобил Chevrolet Sonic и ще се показват на мобилни устройства, обявиха от GM на 9 април. Рекламната кампания в социалната мрежа е част от по-голяма маркетингова стратегия на компанията, пишат от Bloomberg. Основната причина за решението на GM да се върне като рекламодател във Facebook са новите инструменти и услуги на социалната мрежа, които позволяват по-голямо взаимодействие с потребителите.

„Имахме продължителен диалог с GM през последните 12 месеца и се радваме, че отново са рекламодатели във Facebook.” – казва в изявление Adam Isserlis, говорител на социалната мрежа.

„Chevrolet предприема първата в индустрията изцяло мобилна рекламна кампания за Chevrolet Sonic, като използва най-новите възможности на Facebook за таргетиране и измерване.”, казва Крис Пери, вицепрезидентът на отдел „Маркетинг” в Chevrolet. След това изявление става ясно, че GM ще се възползва главно от мобилните реклами във Facebook.

Снимка: Facebook

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване