04/13/13 06:48
(http://socialevo.net/)

Razer Megasoma 2 е специална подложка за геймъри

Razer Megasoma 2 е специална подложка за геймъри

Razer Megasoma 2 е специална подложка за геймъриRazer™- водещ производител на висококачествена гейминг-периферия, официално представи Razer Megasoma 2 – геймърска подложка хибрид, която е съчетание на стабилнос, гъвкавост и комфорт като комбинира в себе си твърда и мека материя.

Предимството на Razer Megasoma 2 е резултат от използваната силиконова основа за направата на подложката и съчетанието на твърди и меки повърхности. Точно това съчетание позволява прецизен контрол на движение. В същото време, Razer Megasoma2 е гъвкава, давайки на геймърите удобно усещане под ръцете по време на игра.

Razer Megasoma 2 предлага много подобрения спрямо своя предшественик, включително ергономичност и тънък дизайн, в допълнение с антистатична повърхност и повишена издръжливост.

“Това е подложка за геймърите, които се нуждаят от всичко в едно решение”,

каза Min-Liang Tan – съосновател, главен изпълнителен директор и арт директор на Razer.

“Ние сме подобрили нашия новаторски оригинален дизайн и обратната връзка с клиентите за нас е много важна, затова аз съм уверен, че това, което сме показали е най-добрата подложка за мишка съчетаваща всичко в едно.”

Повече информация можете да видите като посетите сайта на Razer Megasoma 2. А за самата технология и направа на подложката можете да видите тук: 

http://www.youtube.com/watch?v=zdaMfLoatGs

За Razer Megasoma 2:

Razer Megasoma се превърна в световен феномен на подложка хибрид, която осигурява комфорт и гъвкавост. Razer Megasoma 2 се завръща с променен дизайн, подобрена стабилна повърхност за повече контрол на мишката. Тя е с цена: 79, 00 лв с ДДС

 Характеристики:

  •  Силиконова повърхност
  • Специален дизайн за повече комфорт и прецизност
  • Издръжлива антистатична повърхност
  • Неплъзгаща се гумена основа
  • Размери: 230 мм x 350 мм x 2.3мм
Снимки: Razr

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване