04/15/13 04:10
(http://socialevo.net/)

Очаквате ли нещо голямо от Apple тази година?

iphonemobilepayments

Много хора си задават този въпрос. Не само феновете на Apple и притежателите на техни устройства, но и конкурентите и инвеститорите. Един от анализаторите на Morgan Stanley, Кати Хабърти, очаква с iOS 7 да се появи и бленуваният мобилен портфейл на Apple. Тя го нарича “killer app”. За това споделят CNET. Крайно време е наистина Apple отново да представят нещо, което да разтърси някоя индустрия. Напълно възможно е това “нещо” да е в сферата на плащанията.

Отдавна се говори за това и самият аз бях леко разочарован, когато iPhone 5 подмина NFC технологията. Обяснението на Фил Шилер беше, че тя е още в начална фаза на развитие. Устройствата, носещи името “Nexus”, Galaxy рожбите на Samsung, последните модели на BlackBerry, Nokia Lumia и други идват с вградена възможност да обменят информация през NFC. Наскоро Visa и Samsung сключиха договореност, която значително ще улесни навлизането на мобилните плащания. Очакваме от Apple да се появят и на този интересен и изключително динамичен пазар.

Активно се спекулира с характеристиките на очаквания iPhone 5S през лятото, както и за по-евтин iPhone, който да се пребори за вниманието на спечелените от голямото разнообразие нискобюджетни смартфони с Аndroid. Вие на какво бихте заложили в очакваната премиера на iOS 7 и наследниците на iPhone и iPad?

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване