04/16/13 02:02
(http://socialevo.net/)

Microsoft прави смарт часовник?

Microsoft-Logo

Освен Apple, Samsung и LG, Microsoft също разработва свой смартчасовник. Според Wall Street Journal, които цитират анонимен източник от фирма, подизпълнител на Microsoft, софтуерният гигант работи по изобретяването на часовник с тъчскрийн. Това споделят http://mashable.com.

В началото на 2013 от Microsoft са помолили свои азиатски подизпълнители да осигурят части за потенциално устройство, наподобяващо часовник. Компанията все още не е потвърдила или отхвърлила слуховете.

Microsoft не за първи път разработва идеи за компютри за китка. Предишният проект на Microsoft бе в колаборация с Fossil и други производители на часовници – the Smart Personal Object Technology – и представлява софтуер, който може да се свърже с компютър посредством кабел.

През февруари от Apple потвърдиха слуховете, че разработват смартчасовник, а миналия месец и Samsung обявиха, че работят по подобен продукт. Единственият подобен часовник, който се предлага от скоро на пазара у нас, е на Sony –  SmartWatch.

Дали иновациите от гигантите ще се приемат добре от феновете им и кой продукт ще бъде най-надежден предстои да разберем. А вие какъв смартчасовник бихте си избрали – такъв на Microsoft, LG, Samsung или Apple?

Снимка: digitaltrends.com

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване