04/16/13 22:30
(http://ivo.bg/)

Блогодаря ви

Искам да благодаря на всички, които ме поздравиха за рождения ми ден вчера, 16 април 2013 г.

Чудех се как да го направя и реших да отдам дължимото на онези, които ме стимулираха да създам ivo.bg с участието си в репресията срещу моята скромна личност през октомври 2006-та година. Без тяхната поддържаща роля нямаше да има днес ivo.bg с близо 13 милиона посещения и почти 3 хиляди мои публикации. И най важното: нямаше да имам вчера вашите стотици поздрави във фейсбук, в мейла и в блога ми.

Вижте как бях заклеймен от лицата Николай Бареков, Люба Ризова и Венелина Гочева в един „блицкриг”- необявено (предварително- както се прави като анонс за сутрешния блок) предаване на Би Ти Ви.

Поръчката, изпълнена от водещия Николай Бареков, шефката му Люба Ризова и говорещата от името на Първанов главна редакторка на в. „24 часа” Венелина Гочева, беше осъществена в петък 13-ти октомври 2006 г.

Поводът за разправата беше решение на Комисията по етика в електронните медии,отхвърлила веднага и единодушно обвиненията срещу мен за нарушаване на етиката в предаването „В десетката” на 8 октомври. Новината за самото решение не беше съобщена от Би Ти Ви. Зрителите бяха лишени от правото си да знаят за нея, но ( именно в нарушение на журналистическата етика да се коментира нещо, което си скрил от аудиторията) срещу мен беше организиран нещо като Народен съд с изблик на „справедлив гняв” по поръчка на Първанов.

Още веднъж благодаря!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване