04/16/13 03:32
(http://socialevo.net/)

Нов 5-инчов смартфон Vega Iron от Pantech

VegaIron

Нов 5-инчов смартфон Vega Iron от Pantech

Pantech е една от най-големите южнокорейски компании – след Samsung и LG. Сега тя смята да пусне нов смартфон, който със своите характеристики спокойно може да конкурирa Samsung Galaxy S4  и LG Optimus G Pro на корейския пазар.

Името на продукта е  Vega Iron (IM-A870) и той ще бъде включен към линията Vega R. Разполага с 5-инчов сензорен дисплей с резолюция 1920 х 1080 пиксела (Full HD). Характеризира се с почти пълно отсъствие на рамка около дисплея. Операционната му система е Android 4.1 Jelly Bean. Разполага с 2GB оперативна памет, 13-мегапикселова задна камера и предна 2 мегапиксела. В допълнение получава Giga Wi-Fi – технология, която е четири пъти по-бърза от традиционния Wi-Fi, твърдят gsminsider. Смартфонът е базиран на SoC-чип Qualcom Snapdragon 600 с 1,7-гигахерцов процесор, четири ядра Krait 300 и графичен ускорител Adreno 320. 

Vega Iron ще бъде в два модела с 16GB и 32GB. Ще се предлага в бял и в черен цвят. Очаква се до края на месеца вече да бъде на пазара. А в България?

Снимки: vegaviet

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване