04/18/13 03:49
(http://socialevo.net/)

Medium.com – едно красиво място в интернет

Screen Shot 2013-04-18 at 12.39.47 AM

Medium.com - едно красиво място в интернет

От доста време следя Medium – творението на Ив Уилямс, един от създателите на Blogger и Twitter. Medium всъщност е страхотно място, на което се събират умението да пишеш и готовността да споделиш ценен опит, гореща идея или стойностни впечатления. Целта на Medium и екипа зад него е да даде поле за изява на хората, които имат какво да разкажат. Днес интернет е залят от съдържание, но в голямата си част то сякаш не отговаря на разумно високите стандарти, които си поставяме, взирайки се в екраните на мощните си смартфони.

Medium грабва с изчистения си до искрена красота дизайн, с бутона “Recommend” и споделянето в Twitter. Печели с ценните материали, с които можете да се заредите, докато пътувате към офиса или отпивате на малки глътки кафе.

Medium все още не е отворен за широката публика. Късно вчера обаче получих имейл, че най-накрая мога да попиша и аз нещо там. Стига да намеря време, разбира се, и нещо, струващо си да бъде разказано. Отваряйте Medium.com сутрин, приятно е.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване