04/18/13 03:30
(http://socialevo.net/)

Опашката за Mailbox, революцията в имейлинга под iOS, се стопи

Опашката за Mailbox, революцията в имейлинга под iOS, се стопи

Опашката за Mailbox, революцията в имейлинга под iOS, се стопи

Ако сте загубили надежда да изпробвате Mailbox или просто е дошъл момента, в който искате да опитате и нещо различно от Mail или Gmail приложението за iOS, заповядайте и си инсталирайте Mailbox за iOS. Без опашки, без чакане, безплатно.

Вече ви разказах за Mailbox – приложението, поставило си за цел да намали броя писма в електронната ни пощенска кутия до 0, и то не насилствено, а лесно и приятно. В началото беше много трудно да се добереш до него, дори за да го опиташ. Чакаше се на опашка. Обяснението беше просто и съвсем логично – създателите, Orchestra, бяха поставили ограничението, за да избегнат негативните ефекти от неочаквания ръст. За някои историята с опашката чакащи бе просто блъф, за други бе обаятелно извинение. За мен беше един разумен период на изчакване, който си заслужаваше донякъде.

Въпреки някои липси (като например възможността да изтриеш цитираната кореспонденция), неудобства и бъгове (при отваряне на известието за новополучено писмо се зареждат две прозорчета) Mailbox радва с пъргавината си. Продължавам да съм влюбен в изчистения дизайн и жестовете, с които управляваш основните функции на приложението. Mailbox вече е собственост на Dropbox, така че очакваме още по-ведри крачки в развитието на приятната услуга. И най-важното – да можем да използваме най-накрая и пощенските кутии, които не са в Gmail и Google Apps.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване