04/18/13 03:20
(http://socialevo.net/)

Пародийният филм за Стив Джобс вече е онлайн

1682772-poster-1920-isteve-movie-justin-long

Както за всички велики личности, така и за Стив Джобс започнаха да се правят филми. Вече имаме цели три. Сред тях е и пародията “iSteve” на Funny or Die. Филмът вече може да бъде гледан онлайн. Беше предвидено да излезе на 15 април, но поради злополучните събития в Бостън беше изместен за 17-и.

“iSteve” е пародия на биографичен филм. Главната роля играе Джъстин Лонг, който преди време играеше персонифицираше Mac-овете в доста забавната поредица реклами на Apple. Актьорът Джон Ходжман пък бе персонификация на PC (с Windows), напомнят Mashable. Ролята на Стив Возняк в “iSteve” се изпълнява от познатия ни от сериала “Изгубени” Хорхе Гарсия. Между другото, има известна прилика между двамата.

Продължителността на филма е около 80 минути. Трябва да се подчертае, че е направен единствено с цел да разсмее гледащите и не трябва да бъде вземан насериозно. ”В чист интернет маниер историята не е базирана на щателно изследване, а само на нещо като бързо разглеждане на страницата за Стив Джобс в Wikipedia. Доста е налудничав. Но пък разглежда целия му живот” – твърди сценаристът и режисьор на филма Раян Перез. 

Друг е въпросът колко е подходящо да се прави пародиен филм за човека, който почина неотдавна, и как ще го възприемат почитателите му. Филма може да гледате на funnyordie  и да ни споделите собствените си впечатления. 

Снимки: ilounge

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване