04/19/13 18:54
(http://socialevo.net/)

Горещо: “Дарик нюз” ЕООД купи групата сайтове “Нeтинфо”

Горещо: "Дарик нюз" ЕООД купи групата сайтове "Нeтинфо"

Горещо: "Дарик нюз" ЕООД купи групата сайтове "Нeтинфо"“Нетинфо” e с нов собственик и това е *Дарик нюз” ЕООД.

Според информация от Дневник “Нетинфо” e вече с нов собственик и това е Радосвет Радев който е собственик на ”Дарик нюз” ЕООД.  

Пред “Дневник” Радосвет Радев е потвърдил чe  неговата компания “Дарик Нюз” ЕООД е придобила издателя на списания Sanoma Magazines International но е отказал всякакви подробности за цена, финансиране и инвестиции. Очаква се в началото на следващата седмица Sanoma да обяви продажбата и евентуално да даде повече детайли.

В групата на “Дарик нюз” досега бяха общо 15 сайта, между които новинарският dariknews.bg, спортният gong.bg, финансово-икономическите Darikfinane.bg и Lev.bg.

Нет инфо” е една от най-големите групи на интернет пазара в България. В нейното портфолио са сайта за новини vesti.bg, електронната поща АБВ, платформата за споделяне на видео Vbox7 и други сайтове.

“Дарик нюз” ЕООД е собственост на “Дарик радио” АД, в което мажоритарен собственик е Радосвет Радев.

Сделката за “Нетинфо” беше сред очакваните на пазара през последните месеци и с оферти от няколко други играчи от онлайн, но и от медийния бизнес.

Честито на колегите от “Нетинфо”. Дано имат късмет с новият собственик. :)

Снимка: Нетинфо

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване