04/23/13 04:10
(http://socialevo.net/)

Stipple Shopping е първото in-line търговско решение, базирано на снимки

Stipple

Stipple Shopping е първото in-line търговско решение, базирано на снимки

Какво е Stipple? Ако не сте запознати с тази услуга, Stipple позволява вграждане на интерактивни горещи точки в изображения с цел създаване на допълнително съдържание и връзки директно в изображението. Базираният в Сан Франциско стартъп представи новата си функция Stipple Shopping – инструмент, който превръща електронна търговия в една много по-опростена услуга, – информира Venture Beat. Например публикуването на снимка в социалните мрежи Facebook или Twitter незабавно предоставя на потребителите възможността да закупят продукта, без да отварят допълнителен нов прозорец. По този начин, ако компания за обувки сподели снимка на обувки от новата си колекция, потребителите, гледайки поста, могат да ги поръчат in-line. Освен покупка, Stipple Shopping предоставя възможност да разгледате също така сходни или свързани продукти, различни цветове, както и видеоклипове на предлаганите продукти.

Stipple ShoppingГлавният изпълнителен директор на Stipple Rey Flemings вярва, че новата опция на компанията ще помогне за сключването на по-безпроблемни сделки и ще предостави на издателите нов начин да лансират продуктите си по-ефективно. Брандовете ще могат да споделят повече за продуктите си, което означава, че до потребителите ще достига правилната информация, с която да вземат решение за покупка.

Вижте още за Stipple Shopping: 

 

снимки: The Stipple Blog

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване