04/24/13 03:40
(http://socialevo.net/)

Foursquare обновиха и страниците на обектите в социалната мрежа

Foursquare обновиха и страниците на обектите в социалната мрежа

Foursquare обновиха и страниците на обектите в социалната мрежа

От почти 2 седмици се радваме на новия foursquare за iPhone и Android. Днес foursquare зарадваха с друга новина. Страниците на всички обекти в социалната мрежа вече изглеждат така.

Впечатление правят снимките. Те вече заемат централното място, където доскоро се помещаваше картата с точната локация на обекта. Тя е изместена леко вдясно и ако ви трябва в голям размер, просто щракате върху иконката в горния десен ъгъл на картата. Следва информацията за обекта – точен адрес, работно време, средна оценка и посетителите. В следващия панел пък са най-честите посетители сред нашите приятели. Най-долу съответно са коментарите на посетителите.

Foursquare събират доста информация от нашите чекирания напред-назад и е предизвикателство тя да се изведе на едно място, така че да е едновременно полезна и ненатоварваща. Засега информацията за други подобни обекти в близост е в дясната колонка. Там е намерено място и за препоръка къде да отидем след това – нещо, което не си спомням да съм виждал досега, но ме поправете, ако греша.

Очаквам следващите нововъведения да засегнат страниците на бизнесите и брандовете. На вас как ви се струва обновлението?

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване