04/25/13 05:28
(http://socialevo.net/)

LG пуска „Сценична треска” – второто видео от поредицата So Real It’s Scary

LG пуска „Сценична треска” – второто видео от поредицата So Real It’s Scary

LG пуска „Сценична треска” – второто видео от поредицата So Real It’s Scary

LG Electronics (LG) пуска продължението на вирусното видео от миналата година So Real It’s Scary, което носи заглавието „Сценична треска” – So Real It’s Scary 2. Във второто видео от поредицата е включен мониторът LG 21:9 UltraWide, който с присъствието си отново повдига въпроса – “Kолко реални могат да бъдат образите на IPS мониторите на LG?”.

 „Шокираните реакции във видеото „Сценична треска” – So Real It’s Scary 2 са напълно автентични”,

каза Куон Ли-геун, вицепрезидент на IT бизнес отдела на LG Home Entertainment Company.

„Всяка от тях потвърждава, че качеството на картината, което предлага IPS технологията на LG, може да заблуди човешкото око. С живите си цветове и изключителна яснота на предаване на движение, на-шите IPS монитори дават възможност за наистина впечатляващо зрително изжи-вяване.”

Представеното през 2012 г. вирусно видео So Real It’s Scary се превърна в сензация. То започва с група работници, които монтират LG IPS монитори на пода на асансьор. След като всичко е готово, няколко скрити камери проследяват реакци-ите на возещите се в асансьора, когато добре замаскираните монитори създават илюзията, че подът изведнъж пропада. Шокът и страхът на нищо неподазиращите участници във видеото демонстрират колко реалистично е качеството на карти-ната, което предлага IPS технологията на LG. Само за няколко дни след пускане-то на клипчето в YouTube, то е гледано от милиони хора по целия свят.

Скрити камери улавят естествените реакции и на неволните участници в про-дължението на поредицата, „Сценична треска” – So Real It’s Scary 2. При направеното предварително проучване във фокус група с 600 респондента, видеото е класирано в първите 5% от показаните вирусни клипчета. То е оценено с 8 от 10 точки по три от показателите: задържане на вниманието, ангажиране и влияние.

Може да видите какво се случва, когато IPS мониторите на LG посетят мъжката тоалетна: 

http://www.youtube.com/watch?v=Yf636vLep8s

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване