04/27/13 07:33
(http://socialevo.net/)

Добавяме по желание до 800 SMS и MMS към VIVACOM плановете си

Добавяме по желание до 800 SMS и MMS към VIVACOM плановете си

Добавяме по желание до 800 SMS и MMS към VIVACOM плановете си

От понеделник, 29 април, VIVACOM пуска нова екстра, която може да се добавя към основния мобилен план на потребителите. Ако пишат много кратки съобщения, те могат да прибавят между 200 и 800 допълнителни SMS-а и MMS-а към тарифата, която ползват в момента. Ограничение във вида на съобщенията няма – избраното количество може да се използва както само за текстови, така и за мултимедийни съобщения. Допълнителните пакети са на цена между 5.80 и 15.80 лева на месец в зависимост от броя на включените SMS-и и MMS-и.

Допълнителните екстри, които VIVACOM осигурява като възможности за включване към основния тарифен план, включват неограничен мобилен интернет с до 1500 MB на максимална скорост (+DATA), безплатни разговори с до пет любими човека (+Group), както и възможност за провеждане на разговори на символична цена от една стотинка в мрежата на оператора (+SMS и +VIVA), или до 200 минути за безплатни разговори с всички в страната (+BG&Europe).

Снимка: VIVACOM

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване