04/27/13 07:26
(http://socialevo.net/)

Ново от LinkedIn – LinkedIn Contacts

Ново от LinkedIn - LinkedIn Contacts

Ново от LinkedIn - LinkedIn Contacts

LinkedIn пуска “LinkedIn Contacts”, нов инструмент за улеснение на потребителите. Чрез него те ще могат да изграждат и поддържат важни връзки. Иновацията ще е достъпна както за сайта LinkedIn.com, така и за новото приложение за iPhone.

Засега LinkedIn Contacts  не е пуснат за масова употреба, но от компанията  изпращат покани за тестване на новата опция на ограничен брой потребители от САЩ.

Новият инструмент има 3 основни цели – да събере всичките Ви LinkedIn контакти на едно място, да Ви предоставя полезни известия и по-удобно използване от мобилни устройства.

Всичко на едно място

Инструментът съхранява и подрежда всички Ваши контакти, имейли и календари в 1 централизирано поле. Освен това, той добавя факти от Ваши минали разговори, срещи и бележки.  Чрез  тези разнообразни източници, новата опция автоматично допълва профилите на контактите Ви с полезни данни.

 

 

 

Известия

LinkedIn Contacts ще Ви изпраща напомняния и имейл известия когато Вашите LinkedIn контакти променят работата си, имат рожден ден или когато отдавна не сте си писали отдавна с тях. Какво повече Ви трябва, за да поддържате контакт?  

Колаборацията между LinkedIn Contacts и TripIt предлага свързване с контакти, които живеят в райони, които планирате да посетите, пишат от Mashable. LinkedIn предоставя готово съобщение, което лесно може да изпратите на тези Ваши познати.

 

 

 

Мобилен достъп

Когато LinkedIn Contacts стане достъпен за всички, ще бъде пуснато и iPhone приложение, което ще позволява получаването на известия директно на мобилния телефон. Удобно, нали?

 

 

 

Как новият инструмент на LinkedIn ще е от полза на маркетолозите?

LinkedIn Contacts ще даде възможност и на маркетинг специалистите да организират, поддържат и подхранват своите разнообразни контакти. Те могат да го използват, за да създадат връзки с други компании, с които желаят да развиват маркетинг партньорства, да се свързват с журналисти и медии с цел PR и т.н.

Изглежда новия инструмент на LinkedIn съчетава елементи на класически органайзер с модерните предимства на мобилните технологии и необходимостта от социалните мрежи.

 

Ето и подробна презентация на новостите:

 

 

снимки:http:Linkedin

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване