05/01/13 06:17
(http://socialevo.net/)

“Най-красивата реклама за мобилен оператор”

Най-красивата реклама за мобилен оператор

Най-красивата реклама за мобилен оператор

В една от последните си публикации най-известното рекламно издание, AdWeek, нарече телевизонната реклама на мобилния оператор Vodafine, “Най-красивата реклама за мобилен оператор”. Ако трябва да сме по-точни, това си определение от AdWeek използваха като тийзър в социалната мрежа Facebook, което се оказа достатъчно пленяващо за потребителите да обърнат внимание на статията.

Агенцията стояща зад телевизонната реклама на Vodafone е Grey, Лондон. Една от най-силните рекламни агенции в последните години за пореден път доказа своя вкус и стил. С почти 100 години история зад гърба си, криейтивите от Grey, оглавявани от Executive Creative Director, Нилс Леонард и Creative Director, Джонатан Марлоу, са сътворили едно наистина прекрасно послание за здравата връзка между потребителя и оператора. Метафората, умело използвана в спота, демонстрира здравината на човешките взаимоотношения между влюбена двойка от началото до самия край.

http://www.youtube.com/watch?v=SkYkp34yw5E

Снимка: Grey

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване