05/01/13 07:52
(http://ruslantrad.com/)

Топ 5 причини, заради които НЯМА да ви осъдят в България

1. НЕЗАКОННО ПОДСЛУШВАНЕ

В цял свят е нормално когато един политики е обвинен в злоупотреба с властта си на толкова високо ниво, колкото е подслушването на целия политически елит, той да бъде свален от поста си, съден и вкаран в затвора, а след това да му се забрани да се занимава повече с политика. В България такъв човек е водач на листи в няколко области….

2. УБИЙСТВО

По света е нормално когато те заловят с достатъчно улики, доказващи че си убиец да бъдеш арестуван и вкаран на топло за дълго дълго време. В България убийците се разхождат по улицата, а съдебната система често приписва убийства по бързата процедура на удобни заподозрени за да се опита да замаже очите на хората. В резултат от скалъпените дела, Съда пуска обвиняемия, докато истинския престъпник въобще не попада в центъра на разследването.

3. ТРАФИК НА НАРКОТИЦИ

По света е нормално подобни хора да влизат в затвора за десетилетия, имуществото им да се конфискува и подчинените им също да лежат. В България най-страшното, което може да се случи на подобни индивиди е да бъдат учтиво екстрадирани.

4. УЧАСТИЕ В КОРУПЦИОННА СХЕМА

Министър-председатели и президенти са рухвали от върха, когато името им се спомене в някоя корупционна схема. В България политиците рухва ако името им НЕ СЕ спомене в корупционна схема.

5. ИЗНУДВАНЕ

Когато в нормалните държави политик бъде уличен в изнудване и придобиване на имущество чрез изнудване го съдят, арестуват и затварят. В България подобни хора се сдобиват с вили, гори и земеделска земя, а техните жертви са хоспитализирани с диагноза “лудост”, пребивани са докато не се откажат или просто са прогонвани от родните си места.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване