05/02/13 06:11
(http://socialevo.net/)

НОВО в LinkedIn – илюстриране на възможностите Ви

LinkedIn iliustrirane

НОВО в LinkedIn – илюстриране на възможностите Ви

LinkedIn добави опцията да бъдат показвани талантите на потребителите по изцяло нов начин – чрез снимки и видео. Сега използващите LinkedIn могат да добавят визуално съдържание в своите профили, като по този начин ще се даде по-голяма дълбочина на писмените данни, които потребителят е дал за себе си. 

Например, фотографите могат да сложат някои от най-добрите си снимки,  архитектите планове на свои сгради, музикантите могат да качват видеа със свои изпълнения и т.н.

Новото съдържание може да се добавя към вашето описание, трудов опит или в секцията с образованието Ви в сайта. То може да бъде качено от компютъра Ви или от интернет.

 

В комбинация с неотдавна въведените опции за харесване, споделяне и коментиране, професионалната мрежа става още по-социална и разчупена.

Ето как описват новите възможности от LinkedIn:

 

За съжаление, засега новите профили с визуално съдържание са достъпни само за англоезичните страни. Нямаме търпение опцията да бъде въведена и в България. А Вие бихте ли я използвали? Споделете с нас в коментарите.

Снимка: http://www.flickr.com/people/28misguidedsouls/

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване