05/13/13 07:58
(http://socialevo.net/)

Подкрепете в Twitter българският отбор за световните финали на NASA

nasa

Подкрепете в Twitter българският отбор за световните финали на NASA

Български отбор се класира за световните финали на International Space Apps Challenge. На 22 май ще стане ясно дали печели състезанието, което се превърна в най–големия хакатон, провеждан някога от НАСА, изправяйки над 9000 участника от цял свят в борба за финала. Класираният български проект ChicksBook влезе в битка с още 140 проекта от 80 държави, като за определяне на победителя своя глас могат да дадат всички хора по света. Гласуването започна на 3-и и ще продължи до 17 май.

 

Точно на Великден, когато яйцата и кокошките са сред най-важните символи на празника, ви призоваваме да гласувате за българския проект – мобилно приложение за отглеждане на кокошки, включително и oт начинаещи.

Подкрепете нашите момчета. За целта трябва да натиснете зеления бутон “Vote for this project on Тwitter” в официалната им кандидатура на сайта на състезанието. Ако нямате регистрация в Twitter – можете да гласувате за българите, след като си направите такава.

 Дайте своя глас за ChicksBook сега.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване