05/24/13 01:31
(http://socialevo.net/)

VIVA Apps с уникално приложение за юридически съвети

VIVA Apps с уникално приложение за юридически съвети

VIVA Apps с уникално приложение за юридически съвети

VIVACOM пуска на своя Android пазар – VIVA Apps – ново приложение, което предоставя разнообразна юридическа информация на достъпен език. Приложението „Правата ми“ превръща телефона в портативен наръчник по право за всякакви ситуации, като предлага юридически съвети, които информират гражданите във всеки едни момент какви са техните права и как най-ефективно могат да ги упражняват. Текстовете в приложението са създадени от юристи и студенти по право и са написани така, че да бъдат лесно разбираеми. Информацията е основана на най-често задаваните въпроси и казуси, свързани с различни житейски ситуации.

„Правата ми“ може да бъде изтеглено без заплащане от VIVA Apps, независимо от оператора, който потребителите използват. Интернет трафикът, който VIVA Apps генерира, също е безплатен за клиентите на VIVACOM, а приложението е интуитивно и лесно за работа. Android пазарът на VIVACOM се актуализира постоянно с нови приложения, разработени специално за него, безплатни за изтегляне и изцяло на български език. VIVA Apps може да бъде изтеглен свободно и от Play Store. 

Снимка: Viva Apps

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване