05/27/13 11:07
(http://vasvalch.com/)

Време за събития

calendar

Изоставайки с писането, съм пропуснала да ви разкажа за няколко доста интересни събития, които се случват в следващите няколко седмици. Като за преди лято, маркетинг-календарът е доста пълен и е добре да планирате внимателно какво да посетите.

Седми PR фестивал

От днес стартира програмата на седмия PR фестивал, организиран от БДВО. Днешният ден е посветен на вече традиционния Mtel PR Challenge Contest – едно любопитно предизвикателство за студентите. Утре пък започва същинската част на фестивала, който тази година е под надслов “Политика чрез комуникации”. Дори и това да не е любимата ми PR-ниша, темата дава доста поле за размисъл и интерпретация. На 28 май ще се проведе и отворена лекция на тема “Доверието – основа за успешна навигация през рискове и кризи”, представена от Роналд Минчеф, Управляващ директор, Edelman Бразилия и член на журито на PR Приз 2013. В същия ден ще научим и кои са победителите в конкурса PR Приз – с някои от тях очаквайте интервю в блога.

Mobile Challenges

Ако сте далеч от чистия PR, на 28 май може да се насочите на по-технологична тема с Mobile Challenges – новият семинар от любимата ми вече серия Interactive Seminars. Този път организаторите от Interactive Share са се фокусирали мобилните приложения, responsive design и всички други теми около mobile-революцията. Мисля, че събитието ще си заслужава дори само заради данните за мобилния пазар, които ще представи Жанет Найденова от IAB България. Останалата част от програмата има много по-практическа нотка, което е характерно за семинарите от тази серия. Въпреки че времето е малко, все още има налични места.

ICEE Fest

Ако имате желание и възможност, на 6 и 7 юни можете да се разходите до Румъния за ICEE Fest. Фестивалът се провежда от 2008 година насам и ще събере доста интересни имена от дигиталния бранш, като например Tom Eslinger, световен дигитален творчески директор на Saatchi & Saatchi, Christos Latos, главен директор на Ogilvy One, Атина, Nancy Nemes, CMO Consumer Marketing в Microsoft и Adrian Botan, регионален творчески директор в McCann Erickson. Програмата обещава не само да се запознаеш с интересни хора от региона, но и да чуеш нови и интересни неща. За мен най-големият плюс е мястото на провеждане на събитието, което се намира близо до летището на Букурещ – съответно, можете спокойно да си хванете самолет до там и да си спестите “удоволствието” от шофирането в Букурещ :)

Как да измерим стойността на марката с Interbrand

Надали има маркетолог, който да не е запознат с класацията за оценка на марките на Interbrand. На 10 юни Майкъл Питинг, който е маркетинг директор на Interbrand за ЦИЕ, ще представи методологията за измерване стойността на марките на Interbrand на семинар в София. Събитието ще е любопитно както за маркетолози, така и за финансисти на фирми, които са изправени пред сливания, придобивания, мащабни инвестиции в нови марки и други ключови решения. Темата и интересна и няма много еквивалентни представяния у нас, така че инвестицията във време изглежда обоснована.

Интернет маркетинг с нулев бюджет 6

Месецът ще приключи с шестото издание на “Интернет маркетинг с нулев бюджет“, което ще се проведе на 27 юни. Както обикновено, организаторите са се постарали да осигурят букет от разнообразни лектори, които да представят различни нискобюджетни стратегии. Този път в програмата се появяват и нови лица като Сандра Алексиева и Петър Бояджиев, които до този момент не съм имала възможност да чуя на живо. До семинара все още има доста време, но това не значи, че не трябва да си резервирате място по-рано.

___
снимка: wagaboy

Постът Време за събития е публикуван в Васи ли?!. Ако искате да получавате повече съдържание от блога, абонирайте се за нюзлетъра.

Публикувана на 05/27/13 11:07 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/xfHTnT91cMo/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване