05/30/13 10:08
(http://www.azcheta.com/)

Ела в новия дом на Книга за теб

kzt-scrnВ разгара на пролетния панаир вече можем да те поканим, освен на ужасно уютния ни (по думи на посетителите) щанд №19 в НДК, и в новия дом на Книга за теб - в рамките на обновения сайт на Ozone.bg! 

Започваме с интересна кампания: в дните на базара всеки може да поръча препоръчани от екипите на www.AzCheta.com - Аз чета, сайтът за твоята книга и Книголандия книги с 15% отстъпка. Всички те могат да бъдат открити и поръчани в специалната секция Е-базар на Ozone.bg.

Както и досега, безплатната доставка в цялата страна е сред основните предимства, от които можеш да се възползваш, а най-голямото от тях си остава специалният подбор на най-добрите заглавия от всичко, което сме прочели в Аз чета и Книголандия!

Голямата новост е за всички, които търсят нещо конкретно - вече разполагаме с много голям каталог от заглавия, като в момента можеш да търсиш сред 17 000 четива. Отстъпките ни вече са заменени от наистина добра програма за лоялни клиенти, в която ще се влюбиш веднага и наистина ще почувстваш разликата. Тепърва ще обогатяваме чрез специални секции с детските книги, чуждоезична литература, учебници и в обозримо бъдеще - е-книги.

Всъщност, ще се радваме да дойдеш в НДК по време на Пролетния базар на книгата, за да ти разкажем всичко това лично!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване