06/05/13 09:33
(http://socialevo.net/)

HTC ONE със „Златен медал за дизайн и иновация” на Computex Taipei 2013

HTC ONE със „Златен медал за дизайн и иновация” на Computex Taipei 2013

HTC ONE със „Златен медал за дизайн и иновация” на Computex Taipei 2013

Не е изненада че HTC световен лидер в производството на мобилни устройства, отново получи международно признание за новия си смартфон HTC One.

След наградата на GSM асоциацията за „Най-добър нов мобилен телефон, устройство или таблет”, флагменът бе отличен с наградата „Златен медал за дизайн и иновация” от Computex Taipei 2013. Това е най-високото признание, което Computex дава, а наградата бе връчена лично от президента на Тайван Ма Ин Цзю.

Изложението Computex Taipei 2013 се организира от Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) в партньорство с iF (International Forum Design).

Тази година общо 254 продукта са участвали в класацията, като журито от експерти е единодушно, че „Изключително прецизната изработка откроява новият HTC One от безброй смартфони в тази силно конкурентна продуктова категория. Новият HTC One е удоволствие за сетивата, докато го докосвате и използвате, и определено е най-добрият продукт сред тазгодишните участници.”

 „За новият HTC One да спечели още една международна награда означава признание и доказателство за нашите дизайнерски възможности, както в изработката, така и в потребителското изживяване, а това дава и нова преспектива за индустрията”

каза Бен Хо, директор маркетинг на HTC. “Ние ще продължим да бъдем иновативни и да доставяме на потребителите си най-висококачествените продукти.”

HTC-HomeLaunch-Gallery-22

Новият HTC One е отличен с награда “Най-добър мобилен телефон, устройство или таблет” за 2013 от GSM асоциацията. Също така получи наградата на Tech Radar “Най-добър телефон на Световния Мобилен Конгрес 2013” и „Най-добър на шоуто”, както и отличието от Mobile Geeks за „Най-добър смартфон”.

Снимка: HTC

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване