06/05/13 07:02
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

ресторантьорът на правителството


и когато ресторантьорът на новото правителство благой рагин говори за щетите в икономиката на българия от въвеждането на забраната за пушенето, няма ли някой умен човек, който да извади щетите в българската икономика нанесени от инфарктите, инсултите и ракът на белите дробове, чрез медицинската система, но не от миналата година, а да речем, от последните примерно десет години? това, разбира се, е работа на министърът на здравеопазването, но тя се представи още от първия ден като кифлата на здравеопазването обявявайки се за промяна на вече действащ закон. 
подканям бившата министърка на здравеопазването да не дава свършеното от нея без бой, а да хване някой сътрудник и да изчислят милиардите левове щети нанесени на българската държава от изхарчените пари заради лошото здраве на гражданите й пушачи. има свободна преса в българия, която ще публикува данните. а ако няма, блогът ми е на разположение:)
Публикувана на 06/05/13 07:02 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/06/blog-post_5.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване