06/12/13 06:47
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

свободният грух владее


поли паунова възкликна тази сутрин как искала поне малко да сме приличали на турция. супер! да забранят алкохола, защото примерно в библията пише, че е лошо да се пие, забрадката да стане все по-"желан" женски аксесоар определящ ми какво ще ме разделя от господ, религията да влезе в управлението на държавата като все по-оформяща се диктатура, не ще изляза на улицата, а ще направя терористично партизанско движение.
тук сме напълно свободни да сме това грозно и тъпо себе си, което избира хора като делян пеевски и обкръжаващата го коалиция. защото в момента управлява той наравно с партията, която загуби изборите. 
това е свободата и демокрацията - да избереш себе си, а после да псуваш, че искаш да си кенеди примерно. ми не става. става с чисто минало, не с минало обяснено ни от станишев като светло бъдеще. това е не по-малко робство от религиозното, което заплашва турция. 
много сме си добре в кочината построена от нас. свободният грух владее. защо не сте щастливи с изборите си?!
Публикувана на 06/12/13 06:47 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/06/blog-post_11.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване