06/12/13 04:18
(http://socialevo.net/)

Хюлет-Пакард представи нови решения за малките и средни предприятия

ProBook470

Хюлет-Пакард обяви нови продукти, технологии и инструменти, предназначени да помогнат на малките и средни предприятия (МСП) да подобрят своята производителност и да повишат свързаността си.

При вземането на решения за покупка на ИТ, много МСП не успяват да задоволят нуждите си и да постигнат баланс по отношение на ефективността, качеството и дизайна. Хюлет-Пакард осъзнава това и помага на предприятията да постигнат този баланс с високопроизводителни ноутбук компютри с модерен дизайн и функции, както и с надеждни решения за печат, интегриращи се лесно в различните бизнес среди. Освен това предложенията на Хюлет-Пакард се вписват в бюджетите на МСП и предоставят повишен фокус върху производителността и възможностите за управление.

Новите предложения на Хюлет-Пакард за МСП включват:

Серия ноутбук компютри за бизнеса HP ProBook 400 – осигурява елегантен дизайн, дълъг живот на батерията(1), отлична издръжливост и бизнес функции за сигурност, отговарящи на изискванията на работата.

Ноутбук компютрите от бизнес серията HP 200 предоставят ключови мултимедийни инструменти и свързаност за дома и офиса.(2)

Скенерът HP Scanjet Sheet-feed и принтерите HP LaserJet и HP Officejet помагат на предприятията да управляват активно екосистемите си за печат и изображения с цел спестяването на време и средства.

 “Клиентите ни – представители на малкия и среден бизнес – често играят няколко роли в организациите си – от управлението през счетоводството до ИТ отдела – и се нуждаят от гъвкави, високоефективни инструменти за изпълнението на различните бизнес цели и задачи“,

сподели Ралф Гроу, директор на групата за бизнес маркетинг, печат и персонални системи на Хюлет-Пакард за региона на EMEA (Европа, Близкия Изток и Африка).

„Хюлет-Пакард съсредоточава усилията си върху предлагането на лесни за употреба технологии, подобряващи ефективността и предоставящи повече възможности на клиентите ни по отношение на производителността с ултра мобилни и мощни решения.“

Серията HP ProBook 400: Доказано качество и издръжливост с елегантен дизайн

Серията ноутбук компютри HP ProBook 400 обхваща цялостно портфолио от четири надеждни преносими компютъра за малкия и среден бизнес, предназначени за потребителите с ограничен бюджет, които искат да работят по-ефективно, но и без компромис с дизайна. Предлагащи се с плосък екран с размери 17,3 инча (44 см), 15,6 инча (40 см) и 13,3 инча (33,8 см) и включващи набор от мощни процесори от Intel и AMD, представителите на серията HP ProBook 400 са до 36% по-тънки и 18% по-леки в сравнение с предишното поколение ноутбук компютри. Серията включва и стилен корпус в метеоритно сиво с алуминиеви акценти в съответствие с новия DNA дизайн на Хюлет-Пакард за създаването на единна идентичност, бранд съответствие и общо потребителско изживяване с решенията за персонални компютри и печат на Хюлет-Пакард.

Серията ноутбук компютри HP ProBook 400 ще окаже положително влияние върху малките и средни предприятия, предоставяйки им бърза и дълготрайна производителност. В допълнение преносимите компютри са готови за използването на Skype и включват наситен DTS звук за аудио и видео конферентна връзка с изключително качество.(6,7)

Серията HP 200: Ключова мобилност, пълна натовареност и достъпна цена за МСП

Пригодени за малкия и среден бизнес, ноутбук компютрите от бизнес серията HP 200 се предлагат с диагонал на екрана от 15,6 инча (39,6 см), както и с набор от безжични възможности(2) и мощни процесори от Intel и AMD. Компютрите разполагат с удобен за потребителя дизайн за лесното създаване и потребление на съдържание на работното място или у дома, докато устойчивото шаси предпазва ноутбука независимо от местоположението му.

От презентации за обучение до такива за продажби, серията HP 200 осигурява висококачествени мултимедийни възможности директно от кутията с предварително инсталиран софтуер и функционалност. Потребителите могат да свързват компютъра към по-големи дисплеи с висока резолюция (HD)(9) посредством HDMI порта(10), докато високоговорителя на Altec Lansing предоставя изключително звуково преживяване.

Сериите ноутбук компютри за бизнеса HP ProBook 400 и HP 200 се очаква да се предлагат в EMEA през юни 2013 г. Цените за HP ProBook 400 започват от 799 лв. с ДДС. Цените за HP 200 започват от 599 лв. с ДДС.

Решения за печат и изображения на Хюлет-Пакард за по-висока производителност и по-ниски разходи

Новите решения за печат и изображения на Хюлет-Пакард съчетават ефективност, лесно управление и стойност, за да помогнат на корпоративните потребители за по-бързото създаване, съхранение и достъп до висококачествено съдържание.

Новите предложения включват:

Серията мултифункционални принтери HP LaserJet Pro M521 предлага бързи и надеждни възможности за печат и изображения с цел да помогне на бизнеса за навременното удовлетворяване на изискванията на пазара и потребителите. Освен това, с помощта на своя смартфон или таблет, потребителите могат да печатат към мултифункционалните принтери с лекота и в движение посредством HP ePrint,(11) AirPrint(12) и DirectPrint.

Новото устройство от корпоративен клас HP LaserJet Enterprise M725 предлага защитен печат в големи обеми върху широк набор размери на хартията – до А3, както и възможности за обработка на изображения на по-достъпна цена.

Скенерът HP Scanjet Pro 3000 s2 Sheet-feed е предназначен за малките и средни предприятия, нуждаещи се от лесен за ползване, интуитивен скенер с малък размер. Този компактен и интелигентен скенер дава чисти и ясни резултати при редица платформи, повишавайки ефективността на бизнес процесите.

Принтерът HP Officejet Pro 251dw и мултифункционалното устройство HP Officejet Pro 276dw предлагат професионален печат с до 50% по-нисък разход на страница, в сравнение с лазерните принтери(13), и могат лесно да бъдат интегрирани в съществуващи ИТ инфраструктури посредством решения за повишена управляемост и работни потоци.

Широкоформатното мултифункционално устройство HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One помага на бизнес потребителите да извършват печатните си задачи в рамките на компанията – разходоефективно и без нуждата от центрове за печат.

Серията HP LaserJet Pro MFP M521, HP LaserJet Enterprise M725 и скенерът HP Scanjet Pro 3000 s2 Sheet-feed са налични в момента в цял свят.

Принтерът HP Officejet Pro 251dw и мултифункционалният принтер HP Officejet Pro 276dw вече са налични в региона на EMEA. Широкоформатното мултифункционално устройство HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One ще се предлага на пазара от началото на август 2013 г.

 Снимки: Хюлет-Пакард

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване