06/14/13 20:07
(http://ivo.bg/)

Бареков онлайн

Ето ви пропаганда, цялата онлайн.

14.06.2013 | 19:49

“В няколко града в страната имаше малобройни протести срещу избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС. В центъра на София протестът продължава и сега пред сградата на Народното събрание”. ( ТВ 7)

Това пее по команда на Пеевски неговият хор от изцапани медийни слуги, омазани в пропагандата, с която замерят публиката.

Става дума за същата телевизия, която с разбираемата страхливост на гузния се скри в първите дни на февруарските протести тази година, защото беше прекалено вмирисана на ГЕРБ. След това рязко смени козината и маскировката си на овца във вълча журналистическа кожа, оставайки вярна на нрава си да рита падналите.

Резултатът от тази овча мимикрия беше претенцията мутротелевизята да се е преродила в лице на народния гняв и да го оседлае както си пожелае с преки предавания на изблиците от местата, където гладни за справедливост хорица, корумпирани брутално от обещанието да им се даде роля в националния ефир, бяха готови да се порадват на това подяние.

Над този замисъл, целият „в бяло“, се беше изправил самият директор на телевизията Бареков, прегракнал от авторекламата си на говорител на този гняв.

Героичната му поза беше атакувана не само онлайн.

Днес, когато България изригна в протест срещу работодателя на Бареков, поверената му телевизия малодушно се скри точно, както направи в началото на февруарските протести.

Това е самопризнание, че целите са онлайн.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване