06/18/13 05:03
(http://socialevo.net/)

Най-новият таблет Iconia A1 на Acer с рекордни стартови продажби

Най-новият таблет Iconia A1 на Acer с рекордни стартови продажби

Най-новият таблет Iconia A1 на Acer с рекордни стартови продажби

Най-новият таблет на Acer Iconia A1 постави рекорд по стартови продажби в България. Още преди появата си на нашия пазар устройството предизвика изключителен интерес. Седмица след пускането му в магазинната мрежа Iconia A1 бележи знаменитите над 500 продадени броя, което е абсолютен рекорд за таблет Acer.

След официалната му премиера в Ню Йорк, интересът на локално ниво нарасна. Представянето на Iconia A1 в България привлече вниманието на водещи медии и журналисти, които не пропуснаха да го споделят със своите читатели. Търсенето се повиши, а началните рекордни продажби доказват наложеното му определение на съвършено балансиран таблет.

Iconia A1 е първият първият компактен и пълнофункционален 20,1-сантиметров (7.9“) таблет на Acer. Определян като идеалния спътник в ежедневието, той е подходящ за модерните хора, авантюристите, дигиталните ентусиасти и заетите, винаги в движение, мениджъри. Има красив дизайн и тънък профил. Това го прави удобен за ползване с една ръка и позволява лесно да се събере в дамска чанта. Новият Acer Iconia A1 предоставя на хората забавление и свързаност с плавната и бърза навигация. Сърфирането в интернет и възпроизвеждането на мултимедия стават мигновено благодарение на бързия четириядрен процесор.

Основните качества, които го правят предпочитания таблет са:

• С елегантния дизайн и тънъкия профил той е идеален за работа само с една ръка.

• Четириядрен процесор за мигновенно възпроизвеждане на всякакво съдържание.

• Живи и детайлни изображения на 20,1–сантиметровия екран (7,9 “) с LED подсветка, IPS технология и 5-мегапикселова камера.

• 7-часовият живот на батерията е необходимост, която той притежава.

Допълнителните функции, които Iconia A1 предоставя на потребителите, го правят предпочитан и желан от клиентите. Навигацията на таблета е изключително бърза, благодарение на Acer Touch WakeApp. С него потребителите преминават директно от спящ режим към любимото им приложение само с едно движение на пръстите. Също така могат да настройват жестовете, за да пропускат търсенето из менютата и директно да стартират избраното от тях приложение.

Двете камери, с които разполага Iconia A1, дават свобода на потребителите да записват вдъхновяващи моменти със задната камера и да се наслаждават на видео разговори с предната. С приложението Acer Life Image притежателите на Iconia A1 улавят и споделят моменти, които превръщат в красиви блог истории и споделят с когото пожелаят.

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване