06/21/13 04:19
(http://socialevo.net/)

Th13teenArts-международен конкурс за най-добра бизнес концепция в областта на творческите индустрии

Th13teenArts-международен конкурс за най-добра бизнес концепция в областта на творческите индустрии

Th13teenArts-международен конкурс за най-добра бизнес концепция в областта на творческите индустрииНа 13 юли във VIVACOM Art Hall ще се проведе финалът на първия национален конкурс за предприемачество в сферата на творческите индустрии Th13teen Arts, чийто победител ще представи България на Creative Business Cup 2013 в Копенхаген. Международният конкурс, чиято цел е да насърчи предприемачеството, ще отличи най-добрия бизнес проект в сферата на творческите индустрии – изкуство, реклама, кино, телевизия, архитектура, дизайн и др. В него ще се включат над 40 държави. Авторите на най-добрите концепции от България ще представят идеите и бизнес плановете си по време на събитието, организирано в партньорство с VIVACOM Art Hall, мястото където изкуството и предприемачеството често намират допирни точки.

Състезанието Creative Business Cup 2013 – Th13teen Arts е създадено от Центъра по културна икономика и Министерството на бизнеса и растежа на Дания, а в България инициатор и организатор е Министерство на икономиката и енергетиката в партньорство с Фондация StartUP.

Бизнес концепциите ще се приемат до 3 юли, след което ще бъдат разгледани и оценени от авторитетно жури с участието на Даниел Томов (Eleven), Любен Белов (LAUNCHub), Мартин Захариев (народен представител), Елица Панайотова (София Тех Парк), Йордан Матеев (Forbes) и Диана Андреева (Обсерватория по икономика на културата).

Победителят от националния конкурс ще представи България и своя проект на големия финал в Копенхаген, Дания на 17 ноември, където ще се състезава за награда от 50 000 щатски долара.

Желаещите да се включат в конкурса могат да научат повече за условията и да изтеглят формуляр за участие от тук: http://www.mi.government.bg/bg/themes/th13teen-arts-1284-285.html

Повече информация можете да намерите и на страницата Th13teenArts в Фейсбук.

SocialEvo.net има честта да е медиен партньор на събитието. 

Снимка: Th13teenArts

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване