06/21/13 04:02
(http://socialevo.net/)

Българска хостинг компания представя иновативна услуга на HostingCon 2013 г. – най-голямото хостинг изложение в света

Българска хостинг компания представя иновативна услуга на HostingCon 2013 г. – най-голямото хостинг изложение в света

 

Българска хостинг компания представя иновативна услуга на HostingCon 2013 г. – най-голямото хостинг изложение в света

HostingCon 2013 е най-голямото международно изложение на хостинг и cloud доставчици в света. Участие взимат над 2 000 делегати – мениджъри и IT специалисти, представители на хостинг компании, производители на софтуер и хардуер, дата центрове, доставчици на cloud и колокационни услуги и оборудване. На HostingCon участва и българската компания ICN.BG, която представя иновативен софтуерен продукт, без аналог в световната хостинг индустрия.

ICN.BG представя уникална софтуерна услуга, разработена съвместно с американската компания CommuniGate Systems. До момента компанията предлага софтуер за електронна поща и телефония за корпорации като Bank of America, Verizon, British Telecom, Deutsche Telecom, Softbank и други. ICN.BG, използвайки CommuniaGate Pro, създаде софтуер за управление на електронна поща, работа в екип и телефония, напълно интегриран с контролния панел, който всеки хостинг доставчик използва – cPanel. Българската компания е поела изцяло разработката на продукта, за да осигури пълна интеграция на двата софтуера.

„Иновативното софтуерно решение предоставя enterprise-grade услуги за малки и средни предприятия, като лесен достъп до електронна поща, календари, файлове, телефония и много други. По този начин потребителите на хостинг услуги в световен мащаб ще имат достъп до продукт, подсигуряващ комуникационните им нужди във всички направления – имейл комуникация, телефония, обмен на файлове и вътрешнофирмена комуникация. ICN.BG разработва софтуера за собствени нужди, но ще го предостави като open source продукт (продукт с отворен код), за да може всяка хостинг компания да използва интеграцията за собствени цели. Към момента ICN.BG е първата компания от региона, предлагаща подобни услуги за крайните си клиенти”,

сподели Борислав Бориславов, съосновател и CTO на ICN.BG. Софтуерът предлага мобилност, функционалност и високо ниво на сигурност, като същевременно оптимизира фирмените разходи.

По време на HostingCon 2013 от 17 до 19 юни в Остин, Тексас, ICN.Bg и CommuniGate Systems съвместно представят софтуерния продукт пред водещите световни корпорации в областта. Иновативното решение вече се използва тестово от няколко хостинг компании по света, а до края на юли ще бъде представено официално и пред българските потребители. Очаква се до края на годината да бъде представена финалната версия, включваща и цялостна телефонна централа с управление от уеб-хостинг панела.

 Снимка: ICN

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване