06/21/13 03:20
(http://socialevo.net/)

Как да увеличим онлайн продажбите?

Как да увеличим онлайн продажбите?

 Как да увеличим онлайн продажбите?

Семинарът с участието на Бен Хънт – Conversion Optimization, ще се проведе на 4 юли в София, Интер Експо Център. Организатор на първата визита на лектора у нас е фирма “Интер Контакт България”.

Бен Хънт е сред най-добрите експерти и лектори в областта на уебдизайна и оптимизирането на интернет страници. За времето, в което се занимава с оптимизация на страници в „мрежата” (от 2004 година) той е помогнал на стотици предприемачи и уебдизайнери да създават не просто уебстраници, а с методите на дигиталния и директния маркетинг да ги превърнат в дигитални системи за печеливш бизнес.

Бен е доказан експерт и лектор в различни области на интернет бизнеса като дигитален директен маркетинг, оптимизация на конверсиите, оптимизация за търсачки, контент маркетинг и други. Той е автор на две много успешни книги – „Save the pixel” – продадена в над 10 000 копия и то основно на собственици и дизайнери на уебсайтове и  “Convert” („Конвертирай”), която е публикувана през 2011 година и е една от най-продаваните книги за дигитален маркетинг в електронната книжарница Amazon.com!

През 2010 г. Бен Хънт започва професионален курс по Web Design, който не се състои само в преподаване на дизайн, а успешно научава участниците в това как да направят и развият своя бизнес чрез успешния уебсайт, как да привличат повече трафик към интернет страниците и да конвертират посетителите в клиенти.

Доказан есксперт и международен лектор Бен Хънт е участвал в най-различни конференции. Едни от тях са Ken McCarthy’s System Seminar, Drayton Bird’s EADIM и Conversion Conference.

Гост лектори на семинара ще бъдат Инж. Стефан Чорбанов MBA и Димитър Димитров от една водещите компании в България за разработване на онлайн магазини и приложения за мобилни платформи – Стеник.

Всеки участник в семинара ще научи маркетинг трикове и техники, които гарантират високи резултати при създаването и развиването на уебсайтовете и онлайн магазини.

Желаещите да се включат в семинара, могат да го направят на преференциални условия с 30% отстъпка от официалната такса до 21 юли 2013 г.

Повече информация за предстоящия семинар „Conversion Optimization” ( 4 юли  2013 г., София, Интер Експо Център.), можете да намерите в уебсайта на събитието.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване