06/22/13 09:55
(http://www.bivol.bg)

Политическа Европа е единна зад българската мафия

tui-onui

Плакат от протеста срещу мафията и олигархията

Европейската народна партия подкрепя мутренския бос Бойко Борисов - "Буда", когото ЦРУ свързва с "мащабен трафик на амфетамини, източване на горива и пране на пари", а българската ЦСБОП го е разработвала, за да узнае "приоритетната му престъпна ориентация".

Партията на европейските социалисти подкрепя правителството на Орешарски - човек на Васил Божков - Черепа, квалифициран от американската дипломация като "един от най-опасните престъпници на България". Социалистите застават единни зад Сергей Станишев, марионетка на мафията, наложила Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

И при правителството на Буда и при правителството на Черепа просперират едни и същи банки на мафията, "гнили ябълки", крепени с пари на европейските данъкоплатци.

Ето защо вече 9-и ден българите са на улицата, за да заявят своето отвращение от мафиотизираната държава. Отвращение, което заслужават в пълна степен и охранените европейски политикани с циничната им доктрина за "нашия кучи син".

Време е да им се каже право в очите: "Ало, европейците, не легитимирайте българските бандити!"

Публикувана на 06/22/13 09:55 https://www.bivol.bg/europe-mafia.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване