06/25/13 01:27
(http://socialevo.net/)

Wi-Fi интернет с Всеки нов автомобил Toyota в България

Wi-Fi интернет с Всеки нов автомобил Toyota в България

 Wi-Fi интернет с Всеки нов автомобил Toyota в България

От 15 юни всеки нов автомобил Toyota в България e оборудван с Wi-Fi интернет! България е първият пазар на Toyota, който въвежда като стандартно оборудване интернет в автомобилите на марката!
„Онлайн навсякъде“ е новото естествено състояние на клиентите на Toyota! В динамичното ни ежедневие да си онлайн е част от същността на модерния човек. Защо да сме различни в автомобила си?

От 15 юни, всеки нов автомобил Toyota е оборудван с устройство и достъп до интернет. Автомобилите на Toyota се превръщат в естествено продължение на дома и офиса, като осигуряват постоянна, бърза и качествена интернет връзка със света, независимо къде се намират клиентите в България или Европа (при активен роуминг).

Wi-Fi интернет с Всеки нов автомобил Toyota в БългарияВъв всеки нов автомобил Toyota, закупен в България от официален представител на марката ще бъде оборудван със специален 3G/Wi-Fi интернет трансийвър, който едновременно приема високоскоростен 3G мобилен интернет чрез SIM карта и го разпръсква чрез Wi-Fi в купето на автомобила до 5 устройства – мобилни телефони, таблети или лаптопи.

Всичко това е възможно благодарение на сътрудничеството между Toyota България и VIVACOM. Oборудването на автомобилите включва оригинално WiFi устройство от Toyota и специална SIM карта от VIVACOM издържаща на същите екстремални условия както и устройството. Клиентите получават 12 месеца гратисен период на ползване и 2GB месечен лимит на максимална скорост.

Устройството е специално проектирано за работа в автомобили, в широк температурен диапазон от -20°C през студената зима до +65 °C през горещото лято. Активира се със стартирането на автомобила, излъчва кодиран Wi-Fi сигнал и подлежи на настройки на име и парола за достъп, като всеки домашен рутер.

Всеки нов автомобил Toyota се превръща в естествено продължение на дома и офиса, като осигурява постоянна, бърза и качествена интернет връзка със света, независимо къде се намират в България или Европа (при активен роуминг).

Клиентите на Toyota, които вече могат да ползват своите смартфони, таблети и лаптопи пълноценно в автомобила си по време на своето пътуване за работа и забавление:

  • Онлайн търсене
  • Проверка на служебните и лични пощи
  • Постоянен достъп до социалните мрежи
  • Онлайн филми, музика или игри (край на скуката за децата на задната седалка)
  • Слушане на музика онлайн през високоговорителите на автомобила (смартфон се свърза с интернет през Wi-Fi и чрез Bluetooth предава сигнала към аудосистемата)
  • Ползване като качествена навигация на смартфон или таблет с GPS (Google Maps)
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване