07/01/13 14:37
(http://ivo.bg/)

На страха зениците са разширени

От върха на богаташкото си самочувствие пловдивският лидер на БСП Георги Гергов се подигра днес на протестиращите в Пловдив, че били без зъби ( и алкохолици, разбира се). С което за пореден път демонстрира социалната безпардонност на партията, парцел от която си е откупил.

Навсякъде по света лошо поддържаните зъби на хората са една от видимите с просто око разделителните линии между бедни и богати. В днешно време, когато медицината е в състояние да направи чудеса, е въпрос на пари човек да си направи „фасадата” красива, здравословно изглеждаща и представителна за своето материално положение.

За БСП обаче, която угоди на олигарха Гергов да оглави пловдивската й организация, фасадната демокрация дори не прикрива срамотията на антисоциалния цинизъм в главата на тази партия.

Озъбената столетница не се срамува да изпадне в зависимост от един асоциален екстремист, какъвто е техният побратим по русофилска линия Волен Сидеров. Важното е келепирът от упражняването на властта!

Растящото озлобление на другарите и другарките спрямо протестиращите, които изненадващо за властта не дават признаци на умора, се изразява все повече в изнервеност на нападките спрямо протестиращите.

Едно яйце срещу провокативно действащата Мая Манолова и няколко зеленчука за гарнитура, полетели към сградата на Народното събрание, вече родиха непремерена реакция от страна на неговия председател Михаил Миков. В синхрон с това кворумният му кръстник Волен Сидеров заплаши гражданите с „граждански арести” , след което запаса полицейска палка и пистолет.

Надпреварата в демонстрацията на презрение към искането за оставка на кабинета „Орешарски” от страна на управляващите включва все повече истерия и откровени опити за противопоставяне на една част от населението на друга.

Икономическият министър Драгомир Стойнев се намеси днес в шантажа, като обвини протестиращите за нежеланието на чуждите инвеститори да инвестират в България. Излиза, че при победа на управленския провал по линия на серията от безумни кадрови решения, гражданското мълчание щеше да осигури златен дъжд от долари и евро в корумпираната (им) държава, ръководена от кадри на силови групировки и насилвана от върха на силовата институция ДАНС чрез една емблема на местния мутриархат.

Сякаш не стигат квалификациите „терористи”, „ продажници” , „наркоманчета” и т.н., с които (високо)говорителят на властта Сидеров навиква протестиращите, та днес Станишев се включи с обвинения, че били нахални исканията им за кратко управление, през което да се приемат нови правила за избори. На практика така той нарече протестиращите нахалници и с това надмина дори своя депутат Христо Монов, който постави на митингуващите диагнозата „интернет лумпени”.

Само от примерите дотук може да се състави следния уродлив публичен образ на българския (съ)буден гражданин (заклеймен също от члена на ВС на БСП Велислава Дърева като „сит”), какъвто го виждат и размахват като плашило изнервените ни властници:

Беззъб алкохолик, но сит и продажен интернет терорист, нахална, лумпенизирана заплаха за чуждите инвестиции.

Не знам дали на страха очите са големи, но зениците на посра(ме)ните ни управници определено са разширени от наркотика на властта.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване