07/05/13 15:29
(http://de-zorata.de/blog/)

Една българка ни пише

makedonka_smilevoМилен Радев

Създава се в момента група от интернетни френдове, които желаят да заявят своите позиции във връзка с властващата в момента в София тройна коалиция на измамата и да изкажат макар и символичната си подкрепа за гладуващия Едвин Сугарев.

Покрай това получих от наша млада сънародничка следния спонтанен текст , който толкова ми хареса, че не мога да не го разпространя след като получих разрешение от нетърсещата поименна популярност авторка. Ще я нарека тук

Една българка

Още веднъж благодаря за поканата! Включвам се в “групата” със съзнанието, че в този конкретен момент трябва да се постъпи точно по този начин.

Аз съм от поддръжниците на ГЕРБ по принуда и изхождам от съвсем прагматичните позиции на човек, който едва долавя и разпознава сигналите, излъчвани от тази партия, но които за мен са особено важни: противодействие на ДС, недопускане на опитите на Русия да отклони България от европейската й ориентация, която е ценностна.

В тези си виждания разглеждам Русия откъм актуалното й битие на доминирана от бившите тайни служби на СССР страна, а не с романтичната ми представа за нея като страна – Освободителка.

Имам неустойчиви (отскоро артикулирани) десни убеждения и вярвам в Бог, което ме поставя вън от всяка възможност за сближаване със социалисти и др. формации с неясни или прикрити атеистични възгледи.

Уверена съм, че в настоящият момент ГЕРБ е единствената политическа формация, която ще има политическия кураж да се противопостави на невъобразимо мощните интереси на бившия СССР и агентурните му слуги в България и която има интерес и ресурс да издържи на натиска.

При всички случаи за себе си съм решила (писах го вече някъде): отношението към лустрацията за мен ще бъде политическият лакмус за демократична реакция. Покаже ли някоя политическа сила ясно намерение да проведе прочистване на България от напастта на ДС – там ще бъде и моят глас. Убедена съм, че това ще бъде ГЕРБ, защото в момента са изправени до стената и имат натрупан горчив опит от неправолинейната си политика по този въпрос.

Та, така- присъединявам се с радост!

Що се отнася до ситуацията на Едвин Сугарев – готова съм да застана безусловно в негова защита. Дължа му го. Настанал е последният час на това правителство – вярвам,че няма да допуснем да се случи нещо лошо със Едвин Сугарев и с Николай Генов.

Публикувана на 07/05/13 15:29 http://de-zorata.de/blog/2013/07/05/edna-balgarka/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване