07/11/13 02:09
(http://socialevo.net/)

+1 бутонът на Google+ заприличва на Like на Facebook

+1 бутонът на Google+ заприличва на Like на Facebook

+1 бутонът на Google+ заприличва на Like на Facebook

Има случаи, в които натискаме +1, без да споделяме с определени кръгове в Google+. Има и случаи, в които заедно с +1 натискаме и “Share” и така материалът, който сме намерили за ценен, попада през очите на познатите ни в социалната мрежа на Google.

Е, Google са решили да разнообразят малко нещата. През следващите дни, споделят Engadged, ще започнем да виждаме статии, които просто са маркирани с бутона +1, без да са били споделени. Така всички, които са ви добавили като контакт в социалната мрежа, ще виждат статиите, на които кликате върху бутона на Google.

Това може и да се окаже малко дразнещо. Щом не си натиснал “Share”, ясно е, че не си сметнал дадената статия за чак толкова важна. В същото време си уважил труда на автора. Всъщност и в момента можете да видите кои статиите са “плюснати” от различни хора в Google+ – от профила им щракате на +1′s, стига да не са ги скрили от вас.

Можете да контролирате кой вижда нещата, които сте отбелязали с +1 бутона, от Settings в Google профила си. Отидете на Google+ и потърсете секцията “Profile”.

Можете да контролирате кой вижда нещата, които сте отбелязали с +1 бутона, от Settings в Google профила си. Отидете на Google+ и потърсете секцията "Profile".

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване