07/14/13 07:31
(http://vasvalch.com/)

Малко време

Ден, в който има време за всичко.
И за дълго-предълго мляко с нес – каквото не бях пила от преди да имам кафемашина и което ме върна в едни далечни холандски сутрини.
И за книга, и за почистване на десктопа.
И за бира с приятели.
И за излежаване в парка с вече любимия лек Kindle.
И за мента пред компютъра.
И за наргиле с котката, която ми е седнала върху мауспада и наблюдава внимателно какво е мезето.
И за изостанали подкасти на Tiesto.

Вече рядко ми се случват такива дни, затова пък е още по-хубаво, когато ги има. Не е зле да си подаряваш по един такъв ден от време на време – толкова рядко, че да ти залипсват и толкова често, че да не ги забравяш.

Лятно ми е и за пръв път от няколко години имам планове за морета, които споделям с приятели. Ходи ми се боса из къщи, лежи ми се на тревата и ми се снимат залези (за изгреви се става твърде рано). Отдавам всичко това на безпрецедентното количество работа, което ми се случи през последните месеци. Така почивката наистина изглежда като нещо заслужено и извоювано, а към спокойствието се придава и една чудна гордост – “Ето, и през това минахме, и с това се справих, давай насам следващото предизвикателство!”

Това е – просто бърза бележка под линия, че всичко е наред. Приятна неделя и да си отделите малко време да й се порадвате!

___
снимка: zev

Постът Малко време е публикуван в Васи ли?!. Ако искате да получавате повече съдържание от блога, абонирайте се за нюзлетъра.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване