09/25/13 09:43
(http://blog.arhivatora.com/)

Какво ще видите на Леденика, ако отидете днес.

Пълното заглавие на този пост би било “Защо трябва да пропуснете да идете до пещерата Леденика преди другото лято”, но предполагам все ще се намери някой да пропищи, че за местния бизнес така не трябва да се говори…

И не, че ми е работа да критикувам, но юнаци и моми щяха да са една незабележима идея по-подходящи за мястото, отколкото западноевропейски рицари и принцеси.

Иначе, районът около пещерата Леденика е строителна площадка, и ако не възразявате да си купите билет от метален сандък, да ви ручат камиони и багери, ако сте ок с провирането между скелета и прескачането на временни канавки и ако нямате проблем с прах и гмуркането сред кабели – то няма причина да не идете до въпросният туристически обект. Показвам ви в няколко снимки как изглежда той в момента. Строителните работи по външната част трябва да приключат далеч преди края на годината, но прокарването на кабели и работата под земята – чак напролет.

ledenika_01 ledenika_02 ledenika_03 ledenika_04 ledenika_05 ledenika_06 ledenika_07 ledenika_08 ledenika_09 ledenika_10 ledenika_11 ledenika_12 ledenika_13 ledenika_14 ledenika_15

Също така: преди ден излезе информация, че пещерата е затворена поради опасност от срутване за период от 30 дни.

Не пропускайте да посетите пещерата Леденика, но може би не е зле да изчакате до лято 2014, особено имайки предвид разкопаните поради Водния цикъл улици на самия град Враца.

Ето снимки от самата пещера, едно от най-красивите места в България.

Share

Публикувана на 09/25/13 09:43 http://blog.arhivatora.com/?p=6330
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване