10/03/13 08:37
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

корпорацията на демокрацията 4


страхотно е, че найо тицин благодари на критиците на "четвъртата власт" и обещава, че сезон 2 щял да бъде по-реалистичен. 
каква благородна институция е бнт, която даде на тицин, човек, който няма нито секунда опит в продуциране на каквото и да било или в режисиране на нещо повече от 1-2-3? документални филма, да продуцира продукция за милиони. какво доверие във феноменалните му качества, супер! е, няма как да не замълчим за недостатъците (ужасен диалог, тежка говорилня от която нищо не се разбира, всички са добри, млади и красиви, вице-премиерът е достоверен за вице-премиер на австрия, но не и за нашата миризлива действителност, журналистите си чоплят носа в елегантна обстановка, и т.н.), които са повече от качествата на сериала, за да не режем крилата на новосъздадения продуцент, в края на краищата предстои му сезон 2 и още 2 милиона лева. нека да се учи момчето и да не го обезкуражаваме, моля ви, защото той се чувства мразен преведено от хейтван. да си мразен е по-лошо от хейтван, защото е някак по-ясно. понеже е твърде чувствителен заради дебютантската си позиция, той не е наясно, че да не харесват продукта ти, не е хейт, а просто има неща с които не си се справил добре, и върви с територията, както се казва на български отново преведено от английски.
искам да видя кога принцесата на бнт севда шишманова ще има такова доверие в друг ТОТАЛЕН дебютант. кога ще даде на човек дошъл от нищото в този бизнес милиони с които двамата да се разпореждат. българският народ е изключително щедър, забелязвам. благодарение на щедростта и разсеяността му, без негово знание се появяват принцеси в чийто ръце са концентрирани милиони, които те раздават щедро по лична преценка.
а ако севда шишманова наистина иска да е продуцент, да напусне бнт и да започне да продуцира и експериментира със средства, които тя лично намира за проектите в които вярва. защо това да става с моите и вашите данъци? 
хейт? ко?! нееее!!! назоваване на нещата с ТОЧНИТЕ имена, драги мои сънародници. без страх и без никакви други съображения освен истината, за разлика от кухия рекламен сериал на една медиина група "четвъртата власт".
Публикувана на 10/03/13 08:37 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/10/4.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване