10/09/13 16:42
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

корпорацията на демокрацията 7


да се обсъжда делян пеевски в контекста на външността му и наднорменото му тегло, е проява на липса на цивилизованост за която така усърдно настояват обсъждащите го. 
да се коментира външността му в медия на корпорацията на демокрацията, цитирайки приятелката му, която може и да го обича, противно на очакванията на настояващите да са крайна инстанция в добрия вкус и любовта, е проява на много лош вкус. 
да се коментира по този начин самата му приятелка и отношенията й с пеевски, е жълто и достойно за таблоид. това, че е маскирано в елегантен изказ, и е на страниците на даден вестник, не означава, че е нещо повече.
подобни коментари са невъзможни в сериозна медия в сериозна държава. те са абсолютно еднакви с рефрена за розовите бузки на собственикът на корпорацията на демокрацията.
да не се обсъжда в медиите на корпорацията на демокрацията цената платена от данъкоплатците за един епизод от даден сериал, при положение, че всеки професионалист вижда ясно, че той струва по-малко от една трета от бюджета му, не е лош вкус, а чиста безпринципност и двоен байганьовски стандарт на база "земляци", "наше момиче/момче" от провинциално българско градче. 
just sayin', защото никой друг няма да каже тези неща.
Публикувана на 10/09/13 16:42 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/10/7.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване