10/13/13 10:10
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

покана за вторник в "петното" в пловдив

елате във вторник в "петното" в пловдив!!! 
благодаря на сашо секулов за свободата, която ми дава и нямам търпение да си поговорим за всичко - протести, сериали, за видимите и невидимите, провокираните и непровокираните промени, които ни се случват като българи, но и като част от човечеството...
сашо кани:
Милена, Милена Фучеджиева е от хората, на които "обществото" не прощава промените, подвижността, свободното изразяване на мнения, защитата на позиции, отричането на същите тези позиции... "Обществото", българското "общество" предпочита статичните образи, ходещите паметници, които старателно почистват праха по себе си, обслужват старателно съградения си публичен образ. За да поговорим за всичко, което се случва, я поканих да гостува в литертурния салон на "Петното на Роршах" в Пловдив този вторник, 15 октомври от 19 часа. Колкото и да са малки подобни опити за публични дебати, ако не полза, те поне носят утеха от наличието на себеподобни. В поканата нямаше много надежда, защото формален повод - книга или нов сериал - нямаше. Тя взе че се съгласи. После обяви на стената, че била в непреодолим махмурлук, но пък каза, че обича Пловдив. Та, това е - вторник, 15.10, 19 часа, Петното на Роршах. И Милена Фучеджиева. Входът, изразяването на мнения и задаването на въпроси са напълно свободни. Както в предишните всички четири години.
Публикувана на 10/13/13 10:10 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2013/10/blog-post_13.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване