10/14/13 08:02
(http://www.borisloukanov.com/)

Ако се занимавате с ПР, маркетинг и дигитални комуникации трябва да посетите тези събития

CEE IPRA конференцията ще ви запознае за най-новите световни тенденции в сферата на публичните комуникации, а семинарът Новите SEO правила ще ви въведе в последните промени в алгоритъма на Google.

“Unleashing the Power of Smart Communications“ /“Силата на интелигентните комуникации”

Това е темата на безспорно най-значимото събитие в сферата на публичните комуникации в България за годината. Конференцията ще се проведе като част от дейностите по представяне на клона за Централна и Източна Европа на Международната асоциация за връзки с обществеността – IPRA.

Alistair Campbell

Алистър Кембъл

Конференцията ще постави фокус върху дигиталната революция и промените на PR бизнеса и комуникациите в условията на променящата се среда. Събитието ще събере топ лидери от сектора на комуникациите, представители на чуждата дипломация у нас, представители на медиите и специалисти по PR и стратегически комуникации от България и Централна и Източна Европа.

Алистър Кембъл, директор стратегически комуникации в кабинета на Тони Блеър (1997-2007), ще открие конференцията. Сред останалите лектори са изявени лидери в световните комуникации от компании и организации като Procter&Gamble, IBM, международната група комуникационни агенции MSLGROUP, и президентът на IPRA Кристоф Джинисти, както и едни от най-авторитетните имена в ПР професията от България.

Christophe

Кристоф Джинисти

Пълната програма можете да намерите тук, а информация за лекторите тук. Новините, свързани със събитието може да следите и във Facebook и Twitter.

Коференцията на CEE IPRA “Unleashing the power of smart communications“ ще се проведе на 6 ноември, 2013 г. в хотел Хилтън, София.

Регистрацията за участие е открита и ранни записвания могат да бъдат направени онлайн тук.
Организатори са колегите от Юнайтед Партнърс. 


Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Ако се занимавате с ПР, маркетинг и дигитални комуникации трябва да посетите тези събития is a post from: Boris Domain -The Marketing Creative Space

The post Ако се занимавате с ПР, маркетинг и дигитални комуникации трябва да посетите тези събития appeared first on .

Публикувана на 10/14/13 08:02 //feedproxy.google.com/~r/BorisDomain/~3/nspoDIDg6qw/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване