10/30/13 20:25
(http://ivo.bg/)

Корпоративният проповедник написа некролог на журналистическата си ко(н)чина

Истината ви казвам и изобщо не ми го говорят звездите, а самата звезда на журналистическата продажност го заявява от корпоративния си амвон BNews на собственото си ритуално журналистическо погребение!

Днес, сряда, 30 октомври, 2013 г. , в 18.45 ч., след около две десетилетия агония, се спомина окончатено дългогодишната журналистическа кариера на преродения в резултат на изпълзяването от тази ко(н)чина чисто нов политик Николай Бареков.

Ето какво гласи некрологът, подписан от него посмъртно, в сайта Му BNews, където той се разкайва (без да си дава сметка, бълнувайки), че досега е работил против народа

сряда, 30 окт 2013 г. 18:45 ч.

Сбогуване

С журналистиката дотук! Вече ще работя за народа!

BNews.bg

Николай Бареков се раздели с журналистиката в последния епизод на кампанията “България без цензура”. С емоционален финал той обяви, че от днес вече ще работи само за българския народ.

“Няма да се правя на Стамболов, на Ангела Меркел. Гледайте на мен като на Барак Обама. Човек, който работи за българския народ, както Обама за народа си”, заяви в Петрич Николай Бареков, цитиран от “Стандарт”.
Бареков помоли да го приемат като българския Обама. И обеща като стане управляващ, да разпродаде на международен търг всички държавни резиденции, а парите да раздаде на бедните.
От днес синята палатка на “България без цензура” ще е пред президентството. Там юристи ще дават безплатни консултации на всички, които не могат да се срещнат с държавния глава Росен Плевнелиев”.

Ден по-рано, обзет от дивно предчувствие за тъжния ексодус на душата му от грешното журналистическо тeлце, същият призова в село Дивотино да гледат на неговата компания ( в предизборната кампания) като на „Армията на спасението”.

Не трая дълго тази халюцинация и настъпи нейната персонализация…

Ето, че Спасителя се преражда в Барак Обама. Така иска да го запомнят санитарите, ако някой ги изпрати на посочения адрес.

О, КТБ- защо позволяваш това да се случи? Парите ли ти свършиха или Го разлюби насред голготата му, която му вървеше като по френско шампанско?

Непрежалима е загубата на преждебременния жертвен наглец, но и Авраам е вдигнал ножа по заповед на гласа Господен, за да бъде изпитан.

Безкрайна е щедростта корпоративна, ще Му се въздаде на оня сайт!

На кого оставяш, бащице, бедните и обезверените, които бяха повервали, че ще ги обгрижиш с луксозния микрофон, та така внезапно прекъсна турнето си?

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване